Onderwerpen presentaties of workshops

Presentatie: Hét Nieuwe Werken en Dé Nieuwe Werknemer

De maatschappij verandert in razend tempo en bedrijven proberen met deze veranderingen mee te gaan. Dit vraagt veel van hun werknemers. Organisaties worden anders georganiseerd, filosofieën als Het Nieuwe Werken doen hun intrede. Mooie kantoortuinen en plaats en tijdonafhankelijk werken wordt mogelijk gemaakt. Maar HNW is meer. De medewerkers lijken zich naar deze veranderingen te moeten voegen. HNW valt of staat echter met de medewerkers in die verandering. De medewerker moet ook een nieuw jasje aan: dé nieuwe medewerker. Hoe doe je dat? Hoe word je Dé Nieuwe Medewerker waar de organisatie de meerwaarde van ervaart. Hoe verzilver je jouw toegevoegde waarde zodanig, dat de organisatie daar optimaal van profiteert en jij als professional jouw groei en ontwikkelwensen realiseert? Het antwoord is: maak van professionals Persoonlijk Ondernemers! Dan leren ze hun toegevoegde waarde kennen en verzilveren. Dan zijn ze goud voor de organisatie. Een topteam met sterspelers, in plaats van een blik vol speelballen.

Workshop: Hoe maak je van medewerkers sterspelers?

Het Nieuwe Werken is ingevoerd. De organisatie gaat resultaatgericht werken en zelfsturing en zelfsturende teams moet het devies worden. Als organisatie verwacht je professionals in huis te hebben die hun vak verstaan en proactief handelen. Door er alleen op te hopen, gaat het niet gebeuren. Maar hoe zorg je ervoor dat medewerkers deze verandering omarmen, zich als professional gezien voelen, autonoom gaan handelen of als zelfsturend team gaan opereren? In deze workshop krijgen (HR)-managers, (team)leiders en inzichten in wat Persoonlijk Ondernemerschap bij professionals kan betekenen voor de organisatie en krijg je direct praktische handvatten om van deze implementatie een succes te maken.

Workshop: Hoe word ik Persoonlijk Ondernemer?

Als professional doet de organisatie ineens een geheel ander beroep op je: neem het stuur zelf in handen, neem die verantwoordelijkheden die bij je functie horen en voel je mede-ondernemer van het bedrijf. Mooi gezegd, maar hoe doe je dat? In sneltreinvaart krijg je alle ingrediënten aangereikt voor jouw succesformule en leer jij hoe je jezelf moet runnen als een onderneming.

Neem contact op

Meer weten? Neem contact op zodat we samen kunnen vaststellen hoe ik je kan helpen om van jouw event een succes te maken.

Voor een betere beleving en volledige werking plaatst deze website cookies op uw computer. Meer weten? Bekijk onze cookiepolicy.